Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak pomysłu na szybki obiadek? Z tego przepisu racuchy wychodzą przepyszne z dodatkiem świeżych owoców a co najważniejsze uwielbiane przez dzieci. Polecam
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1559
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 71
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1559
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 71
Składniki
Do miski wlewam mleko, wbijam jajka
Następnie dodaje make sode oczyszczona i wszystko dokładnie mieszam do połaczenia się składników. Gdy masa ma już odpowiednia konsystencje to dodaje do niej starte jabłka na tarce o duzych oczkach, mozna pokroić w kostke. Składniki mam już połaczone ze soba to czas na smażenie
Na rozgrzana patelnie wlewam olej, nastepnie łyżka nakładam ciasto i smaże z obu stron.
Tak prezentuja się po usmażeniu, jajko dodatek do nich zrobiłam syrop z jeżyn. Smacznego