Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomyslu na dorsza? Oto prosty przepis na pulpeciki z dorsza.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 18
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 116
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 18
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 116
Składniki
Ziemniaki ugotowąc w mundurkach,dorsza ugotowąc w nieosolonej wodzie.Do miski wrzucić dorsza i rozdrobnić widelcem ,ziemniaki obrać i przepuścić przez praskę,do tej samej miski dodać jajka,czosnek przepuszczony przez praskę ,posiekaną pietruszke,to wszystko posolic wyrobić dobrze .Formować małe pulpeciki ,obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju. Serwować gorące z ziemniakimi ,ulubionym sosem i surówką z kiszonej kapusty. Jak tylko pojawi się film na moim kanale na Youtube to dodam linka. Smacznego!