Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pulchne placuszki na maślance. Umilą każdemu chwile i poprawia humor :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Składniki
W jednej misce mieszamy suche składniki. W osobnej mokre. Do mieszania używamy rózgi kuchennej. Suche wymieszane składniki łączymy z mokrymi. Mieszamy. Porcje ciasta nakładamy na suchą patelnię. Na małej mocy palnika smażymy z dwóch stron po dwie minuty. Smacznego.