Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg z puree Anny Kaczmarskiej z Łodzi"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Do 2 litrów wody dodaj wino, seler, cebulę, marchewkę. Przypraw, gotuj 15 min. Na wywarze ugotuj pstrągi, wyjmij ryby. Groszek ugotuj, odcedź, przypraw.
Żółtka ubij na parze z 2 łyżkami bulionu, dodaj stopione masło, puree z groszku, przypraw. Jeśli danie jest za gęste, wlej trochę wywaru. Puree podaj z pstrągiem.Źródło: Takie jest życie