Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pstrąga
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 219
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 514
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14322
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 219
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 514
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14322
Składniki
Pstrąga myjemy wkładamy do środka czosnek pietruszkę solimy dodajemy masło, z wierzchu można posypać papryką i pieprzem. Zawijamy w folię aluminiową- błyszczącą stroną do środka, można spiąć wykałaczkami.
Patelnię grillową rozgrzewamy na kuchence i kładziemy pstrąga. Pieczemy zawiniętą w folię ok. 15 min z jednej strony i 15 minut z drugiej strony pod przykryciem. Spiętego wykałaczkami do upieczenia z jednej i drugiej strony. Gotowe Smacznego