Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pstrąg z koprem włoskim"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 69
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 69
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Składniki
Pstrągi umyj i osusz. W miseczce wymieszaj musztardę, sos chili, tarty czosnek i połowę oliwy. Ostrym nożem natnij kilkakrotnie bok ryby. Następnie włóż pstrągi do brytfanny i posmaruj gotową marynatą.
Koper pokrój w plastry i ułóż na przygotowanych rybach. Drugi koper i pomidorki również pokrój. Wyłóż je do brytfanny wokół ryby. Całość polej resztą oliwy i wstaw do nagrzanego piekarnika.
Piecz w temperaturze 190° C przez około 25 minut. Gotowe ryby podawaj z białym pieczywem lub pieczonymi ziemniakami.Źródło: Na żywo