Pstrąg w pietruszce i koperku.

Pstrąg w pietruszce i koperku.
> 1-2 os.
> 30 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Docherro
Polecam serdecznie,pyszny,aromatyczny pstrąg ,cóż chcieć więcej,na pewno powtórzę jeszcze nie raz:) Patelnia grillowa ,wygrana z konkursu cały czas się sprawdza,polecam patelnie firmy Ambition:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Przygotować nadzienie do pstrąga z natki,koperku .czosnku, papryki i pieprzu cytrynowego.

  2. Umytego pstrąga,wysuszyć w ręczniku papierowym, dać na folię aluminiową, nafaszerować zieleniną,dodać plasterki cytryny oraz masła.
    Na wierzchu również dać masło i zawinąć folię tak by pstrąg był zapakowany.
    Dać na patelnię grillową lub do piekarnika i piec około30min.z dwóch stron.

  3. Zajadać z warzywami lub z czym lubimy.

    Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (15)

fafiatko 30 stycznia 2018
rozmarzyłam sie, ale pysznosci :)
Maudie 30 stycznia 2018
Ale pięknie podane:)))
GREGORHSPEED 30 stycznia 2018
Smaczna klasyka <3
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki