Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko,zdrowo i smacznie na obiad, kolację przy świecach a nawet na wielkie imprezy rodzinne-zachwycisz każdego !!!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
Sprawić rybkę nasolić ,odstawić na kilkagodzin (można odrazu tylko więcej natrzeć sola). tak przygotowaną rybkę układamy na foli aluiniowej do wnętrza ryby wkładamy jedną gałązkę natki (w całości), 1,5 łyżeczki masła, jeśli ktoś lubi to można dać również cebulkę w krążkach. rybę posypujemmy z wierzchu pieprzem i zawijamy w folii. pieczemy ok 20 min 220 stopni. podajemy z cytrynką. To już od ciebie tylko zależy jak przybierzesz ale najładniej komponuje się rybka na szczępiastej , zielonej sałacie ;0). Smacznego !!! danie można też grilować