Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 235
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 530
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 235
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 530
Składniki
Gdy zdarzy Ci się zapomnieć o potrawie zostawionej na gazie i garnek mocno się przypali jest prosty sposób, aby nie trzeba było go wyrzucać po prostu na spaleniznę wlej niewielką ilość wody zasyp dużą ilością soli i wsyp odrobinę ugotowanego ryżu. Po kilku godzinach usuń nadmiar soli i ryżu umyj garnek jak zwykle i gotowe garnek jak nowy.