Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne kotlety mielone są podstawą polskiego rodzinnego obiadu. :) Przedstawiam Wam swoją wersję.
patelnia
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 119
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4507
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 119
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4507
Składniki
1. Zaczynamy od namoczenia kajzerki w wodzie. 2. Następnie należy obrać i pokroić cebulę w kosteczkę. 3. Rozgrzać masło na patelni i zeszklić cebulę, ostudzić. 4. Wrzucić mięso do miski, odciśniętą kajzerkę, cebulę, jajko oraz przyprawy i koperek. 5. Uformować kulki i obtoczyć je w bułce tartej.
6. Lekko ponacinać kotlety nożem. 7. Rozgrzać olej na patelni. 8. Kotlety smażyć z dwóch stron po kilka minut. Smacznego! :)