Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przepis na idealną zupę pomidorową"
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 543
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 423
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 543
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 423
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Składniki
Mięso zalej zimną wodą, po zagotowaniu systematycznie usuwaj szumy. Dołóż włoszczyznę, przypieczoną na palniku cebulę, wsyp sól i gotuj na minimalnym ogniu przynajmniej 2 godziny.
Pomidory pokrój, podduś na odrobinie oliwy, przetrzyj. Te z zalewy też przetrzyj lub zmiksuj. Połącz pomidory (koncentrat, przecier) z rosołem. Dopraw.Źródło: Kobieta i życie