Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przekąski w rurkach cannelloni"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 273
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 273
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
<strong>Przepis przysłała Marta Pedo z Kroczyna (woj. lubelskie)</strong>
Rurki ugotuj w osolonym wrzątku na półtwardo, wystudź. Szpinak rozmroź, podsmaż na maśle. Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę i twarożek, wymieszaj. Dopraw solą, pieprzem, gałką muszkatołową.
Farszem nadziej rurki. Panieruj je w jajkach i bułce tartej, usmaż na złoto. Od razu posyp serem. Sos podgrzej. Podawaj rurki polane sosem i posypane natką.Źródło: Chwila dla Ciebie