Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska z buraków i awokado"
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 22
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7190
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 39
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 22
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7190
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 39
Składniki
Umyte awokado przekrój wzdłuż. Usuń pestkę, wydrąż miąższ i pokrój go w kostkę. Następnie skrop sokiem z cytryny, aby nie ściemniał. Buraka ugotuj lub upiecz w piekarniku.
Obierz ze skórki i pokrój w kostkę. W szklance układaj kolejno buraki, awokado i pokrojony boczek. Majonez wymieszaj ze śmietaną. Dopraw solą i pieprzem. Sosem polej sałatkę.Źródło: Na żywo