Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony filet z lososia pod chrupiaca pierzynka koprowo-orzechowa. W ciagu 30 minut mozna wyczarowac z niewielu skladników smaczny i oryginalny posilek.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Lososia myjemy, suszymy i usuwamy ewentualne osci. Czosnek, orzechy i koper drobno siekamy, dodajemy starta skórke z pomaranczy, drobno starty parmezan, miekkie maslo, doprawiamy sola i pieprzem i wszystko dokladnie mieszamy. Piekarnik podgrzewamy do 200° C, lososia wkladamy do wysmarowanej maslem foremki, lekko wklepujemy mieszanke orzechowo-koprowa i pieczemy ok. 30 min.
Podajemy z czerwonym ryzem i sosem koperkowym, ewentualnie z ziemniakami i salata.