Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywny, smaczny i łatwy w wykonaniu obiad. Czas przygotowania nie przekroczy trzydziestu minut. Polecam.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Kaszę jaglaną sparzyć wrzątkiem. Następnie ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Gdy kasza się gotuje przygotować dalszą część obiadu. Mianowicie umyć mięso i pokroić na kawałki. Dodać przyprawy. Wymieszać. Usmażyć na oleju. Zdjąć z patelni i na tym samym tłuszczu usmażyć pokrojone warzywa.