Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wszystkie składniki pokrojone w kostkę ;2-kg ziemniaków surowych ,2-marchewki,1-pietruszka ,2-cebule,cienka kiełbasa wg.uznania,boczek wędzony ok.20 dkg, natka pietruszki i koperek posiekany, sól i pieprz do smaku. Wszystkie pokrojone składniki wymieszać wyłożyć do rondla i prażyć pod przykryciem ok. 1godzinę do miękkości ziemniaków.Smacznego
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 62
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 62
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Wszystkie składniki pokroić w kostkę doprawić solą i pieprzem. Wyłożyć do rondla i piec ok. 1 godziny. Można tą potrawę robić na pikniku na ognisku w kociołku. Jest to potrawa regionalna.