Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 247
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 178
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 247
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 178
Składniki
Prawidłowe temperatury i czas pieczenia ciast: • Beziki 110-120 stopni Celsjusza, 10-20 minut • Biszkoptowe 160-180 stopni Celsjusza, 15-30 minut • Drożdżowe 160-180 stopni Celsjusza, 15-50 minut • Francuskie 250 stopni Celsjusza, 15-30 minut • Półfrancuskie 250 stopni Celsjusza, 15-30 minut • Kruche 180-200 stopni Celsjusza, 20-30 minut • Półkruche 180-220 stopni Celsjusza, 20-30 minut • Piaskowe 160-200 30-45