Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pożywne śniadanie"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Umyte truskawki pozbaw ogonków i przekrój na pół.
Ser biały wymieszaj z mąką kukurydzianą. Kromki chleba tostowego posyp z każdej strony cukrem. Na suchej patelni ostrożnie podsmaż pieczywo i poczekaj, aż się skarmelizuje.
Ułóż je na dnie naczynia żaroodpornego i przykryj truskawkami. Na nich rozsmaruj ser.
Posyp potrawę cukrem i podpiecz w 180°C.
30 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 290.Źródło: Super TV