Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka z naleśnikami"
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2208
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 143
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 147
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2208
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 143
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 147
Składniki
Kapustę poszatkuj, zalej wrzątkiem, dodaj liście laurowe i ugotuj.
Boczek pokrój w kostkę, podsmaż razem z posiekaną cebulką oraz pokrojonymi w plastry pieczarkami. Pod koniec smażenia dodaj paprykę pociętą w kostkę, kapustę, przecier i przyprawy. Duś całość pół godziny.
ciasta zmiksuj, usmaż i pokrój w paski. Dodaj do potrawki kapuścianej i podawaj na gorąco.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 250. Stopień trudności: średnie
<strong>Magdalena Skrzypek z Głogowa</strong>Źródło: Telemax