Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co zrobić z mięsem.? Zawsze możesz zrobić to danie ;))
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1239
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 88
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 303
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1239
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 88
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 303
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę usmażyć na łyżce masła i dodajemy 1.5 łyżki mąki. Dodajemy po odrobinie rosół powoli mieszając żeby nie powstały grudki. Wlewamy sok z rosołu czekamy aż zgęstnieje. Dodajemy obrane mięso z rosołu,marchewkę,groszek i pokrojone szparagi. Doprawiamy do smaku i wrzucamy pietruszkę podajemy z ryżem. Smacznego