Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 159
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9273
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 159
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9273
Składniki
mięso mielimy i smażymy na niewielkiej ilości oleju,przekładamy do rondelka i dodajemy przyprawy
warzywa obieramy i płuczemy
pokrojone pieczarki smażymy na maśle, dodajemy do mięsa
pora kroimy w paseczki, cebulę,marchewkę, czosnek i selera w kostkę
smażymy i dokładamy do rondelka
do całości podlewamy nieco wody, dodajemy dwie solidne łyżki pasty z suszonych pomidorów. Dusimy do miękkości warzyw, ja zawsze sprawdzam marchewkę, jakieś 20 minut.
Pod koniec zaprawiamy śmietaną. Podałam z makaronem, było przepyszne:)
Smacznego:)