Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Porzeczkowe filety rybne"
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Składniki
Filety rybne przypraw z obydwu stron, panieruj w jajku i bułce tartej. Usmaż.
Cebule posiekaj, zeszklij na oleju. Dodaj starte marchewki i pietruszkę. Podlej ok. pół szklanki wody, duś do miękkości. Wlej koncentrat.
Porzeczki obierz z szypułek, ugotuj do miękkości w 1/3 szklanki wody. Przetrzyj przez gęste sitko wprost do warzyw. Wymieszaj, przypraw do smaku. Sosem polej ryby.
<strong>Czas przygotowania 45 min. Ilość porcji 3. Cena za porcję 3,30 zł.
Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie