Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dewolajki nadziewane masłem i żółtym serem :). Fajny pomysł nie tylko na niedzielny obiad :)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 747
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 264
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 747
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 264
Składniki
Mięso umyć, pokroić i rozbić na kotlety, ale delikatnie, żeby się nie rozpadało. Przyprawić solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
N środku każdego kotleta ułożyć po kawałku masła i żółtego sera.
Zwinąć w rulon.
Następnie obtoczyć w rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Smażyć z każdej strony, na oleju na rozgrzanej patelni, aż mięso będzie rumiane.
Podawać na przykład ze słodkimi lub zwykłymi ziemniakami i ogórkami z chilli i miodem :) Smacznego :)