Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pomidory z mięsnym farszem"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 976
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 976
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Składniki
Obraną cebulę posiekaj i zeszklij na oleju. Dodaj pokrojone w plastry pieczarki i smaż kilka minut.
Ostudzone połącz z mięsem mielonym i wbij jajko. Przypraw musztardą, solą i pieprzem. Dodaj posiekany koperek i wymieszaj na gładką masę.
Pomidory umyj, zetnij wierzchy, wydrąż środki, posól i napełnij farszem.
Umieść warzywa w brytfannie i wstaw na 20 minut do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Danie podawaj z ryżem i brokułami.
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>
50 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 330Źródło: Super TV