Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pomidory po hiszpańsku: w chłodniku"
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 30
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7195
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 30
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7195
Składniki
Cebulę i czosnek posiekaj drobno. Pomidory obierz ze skórki i pokrój w kostkę. Obrany ogórek przekrój wzdłuż na pół, usuń nasiona i pokrój w kostkę.
Połowę chleba namocz w wodzie, odsącz i zmiksuj na gładko razem z cebulą, czosnkiem, pomidorami, ogórkiem i 3 łyżkami oliwy.
Dodaj 100 ml wody, posiekaną natkę pietruszki i ocet. Dopraw solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na godzinę. Podawaj z grzankami.Źródło: Takie jest życie