Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 22
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 79
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 22
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 79
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Mięso, włoszczyznę i czosnek wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Dodajemy sól i pieprz oraz cukier. Gotujemy. Gdy skrzydła i marchewka zaczną być miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy, zieleninę i dalej gotujemy aż mięso i warzywa będą miękkie. Na koniec dodajemy śmietanę. Można podawać z makaronem lub ryżem.;)