Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorowe kubeczki, najlepsze na przystawkę.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 54
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7149
Polecam.
Odsłon: 1647
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 54
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7149
Polecam.
Odsłon: 1647
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Składniki
Przygotowanie Wybieram jędrne, średniej wielkości pomidory. Ścinam wierzchy, miąższ częściowo wydrążam. Do środka wsypuję sól i pieprz. Do pomidorowych kubeczków wkładam posiekaną bazylię wymieszaną z serem, trochę masła i wbijam jajko. Na 5 minut wstawiam do gorącego piekarnika.