Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidorowa z naleśnikami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Cebulę i czosnek posie kaj, zeszklij na oliwie. Dodaj pokrojone w kostkę, obrane pomidory i zioła. Duś 20 minut, dolej bulion. Zagotuj.
Zmiksuj zupę i wymieszaj ze śmietaną. Przypraw do smaku.
Z podanych składników przygotuj ciasto i usmaż na oleju kilka naleśników. Każdy posmaruj pesto, zwiń w ruloniki i pokrój na kawałki. Umieść po kilka sztuk w zupie rozlanej do miseczek.Źródło: Kurier TV