Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidorki z chili"
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 180
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 114
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 180
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 114
Składniki
Pomidory przekrój na pół, ew. usuń gniazda. Lekko osól. Wysusz w piekarniku (80oC, ok. 3 godz.), ale nie na wiór. Wyjmij, oprósz przyprawami, skrop lekko octem.
Ułóż w słoikach z kawałkami chili (bez pestek) i ząbkami czosnku. Zalej rozgrzanym olejem, zamknij. Gotowe po 2 dniach.Źródło: Świat kobiety