Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja znowu prosto ale smacznie, no chyba że ktoś nie cierpi kaszanki my uwielbiamy na ciepło jak i na zimno. Podam wam jak to zrobić choć podejrzewam że każdy potrafi usmażyć kaszankę nawet dziecko. Jeśli chcecie to mnie wyśmiewajcie ale ja gotuję codziennie dlatego wstawiam no chyba że załatwiam jakieś sprawy to wtedy o czasie nie wstawiam ale wstawię choćby w nocy.
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2628
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 161
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2628
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 161
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w piórka. Na patelnię wlać niewielką ilość oleju ( tak około 3 - 4 łyżki ) rozgrzać go, przełożyć na olej cebulę i podsmażyć ją na lekko brązowy kolor.
Jak już cebulka jest ładnie podsmażona lekko ją posolić, wkroić w krążki kaszankę i podsmażyć ją do czasu aż kaszanka się rozpadnie, zdjąć z ognia.
Usmażona kaszankę z cebulką podałam z ziemniakami posypanymi koperkiem oraz zimną maślanką prosto z lodówki. Taki obiadek szybko się robi i jest bardzo smaczny o ile ktoś uwielbia kaszankę.