Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, smaczne danie.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 181
Polecam.
Odsłon: 860
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 155
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9269
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 181
Polecam.
Odsłon: 860
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 155
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9269
Składniki
Polędwicę pokroić w paski, posypać przyprawą do dań chińskich (lub własną mieszanką przypraw) , podsmażyć na oleju. Następnie dodać pokrojoną w paski cebulkę. Warzywa obrać, również pokroić w paski, dołożyć na patelnię, chwilę przesmażyć do miękkości mięsa. Doprawić sosem sojowym, ewentualnie dodać więcej przyprawy do dań chińskich i soli.
Podawać z ryżem. Smacznego!