Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki wieprzowe w sosie cebulowym w towarzystwie puree z ziemniaków i brokułów gotowanych na parze
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Polędwiczkę pokroić na 1.5 cm kotlety i lekko rozbić ręką. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na rumiano na maśle. Doprawić solą, pieprzem. Wlać szklankę wody, wrzucić kostkę rosołową, chwilę podgotować. Wlać śmietanę, jeszcze chwilę gotować, zdjąć z ognia i przestudzić. Zmiksować blenderem. Polędwiczki podsmażyć z obu stron na rozgrzanym oleju. Włożyć do sosu i razem podgotować.