Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego przepisu na polędwiczki? Koniecznie musisz spróbować przepisu poniżej. Jest to świetny przepis na wieprzowe polędwiczki, moja rodzina zawsze się nim zachwyca.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 63
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 63
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
1. Mięso oczyszczam z błon, kroję na grube paski. Mięso smażę na rozgrzanym oleju, doprawiam papryką słodką, solą oraz chili.
2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju na drugiej patelni. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Majonez, musztardę, śmietanę mieszam razem z mąką i zagęszczam sos z grzybami.
4. Na koniec mięso łączę z sosem, podaję z ziemniakami lub kopytkami oraz surówką, gotowe. 5. Smacznego.