Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego pomysłu, przepisu na polędwiczki? Koniecznie musisz spróbować przepisu poniżej. Jest to szybki sposób przygotowania. Moja Rodzina zawsze się nim zachwyca.
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 192
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 192
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, dłonią delikatnie rozbijam, doprawiam solą oraz pieprzem. 2. Polędwiczki smażę na rozgrzanym oleju, jak mięso zmieni kolor, podlewam wodą i gotuje około 20 minut.
3. Cebulę obieram, kroję w kostkę, smażę na drugiej patelni na rozgrzanym oleju. 4. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą. 5. Sosy, zupę cebulową rozrabiam w jednej szklance wody i wlewam do grzybów, gotuję 5 minut. 6. Mięso łączę z sosem myśliwskim.
7. Danie gotowe, podaję z kopytkami i surówką. 8. Smacznego.