Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne polędwiczki najpierw zamarynowane, a później pieczone. Podane z sosem, ziemniaczkami i surówką zasmakują każdemu.
miska, ściereczka, patelnia, ręcznik papierowy,
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 64
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 64
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Składniki
Polędwiczki umyć osuszyć. Do miski wlać olej, dodać chrzanu i musztardę chrzanową, dodać przyprawy wymieszać razem z sosem sojowym. Do tak przygotowanej marynaty włożyć polędwiczki zakryć ściereczką i odstawić w chłodne miejsce na 60 minut. Następnie polędwiczki przełożyć na rozgrzany olej kokosowy i piec pod przykryciem przez 30 minut polewając sosem wytworzonym podczas pieczenia. Sos zagęścić według swojego uznania. Podawać z ziemniaczkami i surówką.