Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste składniki, mało pracy, pyszny efekt, tak lubimy najbardziej
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 134
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7249
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 161
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 91
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 185
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 134
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7249
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 161
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 91
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 185
Składniki
1. polędwiczki umyć, pokroić na 2-cm plastry, rozpłaszczyć ręką, włozyć do miski, wlac 2 łyżki oliwy, 1 łyżkę sosu sojowego, 1/2 łyżeczki papryki ostrej, 1/3 łyzeczki soli, dodać posiekane zioła i roztarty czosnek, dokładnie wszystko wymieszać, przykryć, odstawić na kilka godz do lodówki, 2. rozgrzać olej, ułozyć polędwiczki, smażyć na średnim ogniu, po ok 3 min z kazdej strony, podawać np z pieczonymi ziemniakami, smacznego