Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne połączenie, mięso aromatyczne i soczyste
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 31
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 101
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 31
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 101
Składniki
1. polędwiczkę umyć, naciąć wzdłuż na głebokość 1,5 cm, natrzeć czosnkiem, solą, pieprzem i majerankiem, odstawic na kilka godzin, 2. mięso ułożyć w naczyniu, piec pod przykryciem ok 30 min w 180 st, nastepnie pokrojony w paski ser włożyć w nacięciu mięsa, piec jeszcze bez przykrycia ok 10 min, piekarnik wyłączyć, mięso zostawic jeszcze na 10 min, smacznego