Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna ze smaczniejszych ryb z naszym ulubionym składnikiem.
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 98
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 506
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 98
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 506
Składniki
Mięso nakłuwamy. Lubczyk blendujemy z oliwą, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Polędwicę marynujemy przez 30 minut. Każdy kawałek układamy na folii aluminiowej, polewamy marynatą. Folię zawijamy. Pieczemy 25 minut w 220°C.