Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja mięsna z dodatkiem owoców. bardzo lubię takie połączenie i cieszę się, że moim domownikom również przypadło do gustu ;)
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 52
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 52
Składniki
Polędwicę natrzeć przyprawami, naciąć wzdłuż, robiąc "kieszeń". Powkładać mozzarellę pokrojoną w plasterki. Następnie nałożyć borówki.
Mięso "złożyć" i najlepiej związać nitką. Przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem i włożyć do piekarnika. Piec w temp. 160 stopni przez ok. 100 min. Można podawać z dodatkowymi borówkami. Smacznego!