Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3210
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2828
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 35
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3210
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2828
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 35
Składniki
Polędwice obtaczamy w ziołach i wkładamy do pudełka po lodach i do lodówki na 3-4 godziny. Do marynowania.
Lekko obsmażamy polędwice z 2 stron.
Na stole rozkładamy folie aluminiową: na folie boczek-na boczek polędwice- na polędwice cebule- na cebule boczek. Obwijamy folją, widelcem nakłuwamy kilka razy od góry.
Polędwice w sreberku dusimy na wolnym ogniu przez 25-30 minut od zagotowania wody. Po upływie 30 minut odstawiamy garnek z polędwicą aby odrobine sie ostudziła i można podawać- pokroić polędwice na grubsze plasterki. Do wody można dodać bulion dla lepszego smaku