Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica wieprzowa ma wiele zastosowań, przygotowuje się ją na różne sposoby: duszone, smażone, a ja zachęcam w sosie barbecue o gęstej konsystencji.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Składniki
1. Do miski wlewamy oliwę.
2. Dodajmy sos sojowy.
3. Następnie miód
4. Ketchup.
5. Musztardę.
6. Doprawiamy chili, pieprzem oraz cukrem.
7. Dokładnie mieszamy.
8. Z polędwiczek usuwamy błony, kroimy w cztero- centymetrowe plastry, doprawiamy solą.
9. Przekładamy do marynaty i odstawiamy na godzinę.
10. Po tym czasie wyjmujemy mięso z marynaty i prużymy na patelni.
11. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do mięsa.
12. Gdy mięso jest już dobre, przekładamy do naczynia a do sosu który został nam od prużenia dodajemy resztę marynaty.
13. Wlewamy pomidory.
14. Chwilę gotujemy i polewamy sosem polędwiczki. 15. Danie gotowe. 16. Smacznego.