Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie od święta i na co dzień polecam
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Polewicę naciąć wzdłuż po środku włożyć do środka ser pokrojony w kostkę spiąć brzegi wykałaczką mięso natrzeć przyprawami z czosnkiem.
Mięso włożyć do naczynia żaroodpornego wcześniej posmarowanego olejem piec w 200stopniach pod przykryciem około 1,5 godziny ,na środkowej półce bez termo obiegu funkcja góra dół należy pamiętać ze każdy piekarnik piecze inaczej .Mięso próbujemy czy jest miękkie w razie potrzeby dopiekamy smacznego