Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne!!!Swietne dla maluszkow jako pierwszy posilek z rybka :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 205
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 205
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Ugotowac rybe w lekko posolonej wodzie. Wyjac z wody gdy sie ugotuje.Maslo rozpuscic w garnku, dodac make, wymieszac. Dodac mleko i smietane i mieszac az zgestnieje. Wrzucic cebule i ziemniaki pokrojone w gruba kostke. Doprawic sola i pieprzem. Na koncu dodac rybe i wszystko razem wymieszac. Pycha. Podaje sie z tzw. Rughbraud, to taki slodki, ciemny chleb, robiony specjalnie do ryby, w smaku podobny do naszego piernika. Smacznego!