Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawię wam przepis na szynkę w sosie własnym
Usmażone kostki z mintaja zrobione w sosie pomidorowym z cebulą.
Odsłon: 8
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 241
Usmażone kostki z mintaja zrobione w sosie pomidorowym z cebulą.
Odsłon: 8
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 241
Składniki
Przygotowaną szynkę pokroić na plastry po dwa centymetry, dodać przyprawy oraz olej i wmasować je w mięso odstawić na 15 minut, po tym czasie układać na rozgrzanej patelni i smażyć na mocno rumiany kolor
Do podsmażonego mięsa wlać wodę oraz wsypać suszoną włoszczyznę i dusić na wolnym ogniu do czasu miękkości mięsa oraz powstania sosu
Gotowe plastry szynki można podać z kim Państwo mają ochotę ja podałam z ziemniakami oraz mizerią z ogórków