Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie do wykonania. Smakują zarówno na ciepło jak i na zimno.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 160
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 160
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Składniki
Paluszki wyciągamy z foliowych osłonek i drobno kroimy.
Dodajemy drobno pokrojoną dymkę lub szczypiorek. Wbijamy jajka, wsypujemy mąkę, doprawiamy. Całość mieszamy łyżką.
Masę nakładamy małymi porcjami na rozgrzany olej. Smażymy z obu stron na złoty kolor.