Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam pyszne placuszki które jak dla mnie super będą się nadawały na obiad, ale również na lekka kolacje. Ja je lubię z dodatkiem sosu czosnkowego lub ketchupu. Uważam jednak ze z sosem mięsnym będą również się świetnie komponowały.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 35
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 84
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 35
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 84
Składniki
Wszystkie warzywa ścieramy na tarce o grubych oczkach. Solimy, pieprzymy i odstawiamy na 15 min. Po tym czasie warzywa puszcza wodę która odcedzamy i wyciskamy warzywa. Dodajemy 2 jajka oraz mąkę, mieszamy wszystko. Z powstałej masy tworzymy placuszki i smażymy na patelni na odrobinie oleju lub we frytkownicy beztłuszczowej.