Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne delikatne i rozpływające się w ustach placuszki ziemniaczano-kurkowe.Zapach i smak powala,serdecznie polecam:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Cebulę zeszklić na łyżce masła,dodać drobno pokrojone kurki ,usmażyć i doprawić pieprzem i solą.
Ziemniaki utrzeć na grubch oczkach tarki,dodac podsmażone kurki,natkę pietruszki,jajka,czosnek przeciśnięty przez praskę,mąkę,sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać.
Kłaść łyżką na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Odsączyć nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym. Smacznego życzę!