Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój kolejny autorski przepis na smaczne placki ziemniaczane.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 57
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 30
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 57
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 30
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Składniki
Wykonanie: Pieczarki opłukać, osuszyć, obrać i pokroić razem z cebula, podsmażyć na odrobinie tłuszczu. Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce, połączyć z pieczarkami, mąką, bułką tartą, jajkami, przyprawami do smaku i natka pietruszki. Dobrze wymieszać i smażyć z obu stron placuszki na rozgrzanym tłuszczu. Podawać z kwaśną śmietaną lub ketchupem.