Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie placki z cukinii ? jeśli tak to zapraszam po przepis tym bardziej że placki są wykonane z dodatkiem gęsiego jajka
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Cukinię umytą zetrzeć na tarce jarzynowej dodać jajko całe oraz resztę składników i wymieszać do połączenia się składników. A w międzyczasie na dno patelni wlać olej i go rozgrzać
Nakładać masy na placki po dwie trzy łyżki i smażyć z obu stron na złoty kolor
Usmażone placki podawać z kwaśną śmietaną lub kto z czym woli