Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne, łatwe w przygotowaniu danie wegetariańskie przygotowane z naturalnych produktów
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 98
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 98
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu.
Ostudzoną wymieszać z jajkami i parmezanem.
Przyprawić do smaku solą i pieprzem, smażyć na gorącym oleju.
Obrane ząbki czosnku pokroić w plasterki.
Borowiki smażyć na maśle z czosnkiem.
Przyprawić solą i pieprzem.
Ułóż na gorących plackach.